Lidt om gudstjenesterne i Odense Valgmenighed

Vi holder gudstjeneste hver søndag kl 10.

Da vi er en del af folkekirken, følger vi dens liturgi og kirkeårets tekster og bruger den danske salmebog.

En gang om måneden fra september til marts er der temagudstjeneste kl. 16.30. Denne har en lidt anderledes form med mulighed for mere musik og billeder.

Menighed, præst og organist lægger vægt på liv, enkelhed og kvalitet i gudstjenesten. Nyt og gammelt benyttes frit.

Som menighed arbejder vi på, at der både er plads til det glade, det sorgfulde, det udadvendte og det indre.
Det gælder form og indhold; forkyndelsen, teksterne, musikken, salmerne.

I årets løb varieres gudstjenesterne - afhængig af årets højtider.
December måned byder fx på fransk julegudstjeneste, musikgudstjeneste og koncert. I påskeugen varieres gudstjenesterne, så dagenes særpræg understøttes.

Een ting er, hvad vi som menighed stræber efter, noget andet er, hvad andre siger. Derfor et par udtalelser udefra:
”Det var festligt og sjovt, uden at det højtidelige gik af det";
”I har en lethed, men det bliver ikke fladt”.
"Sikken en sang, der er – og I har endda ikke kor”.

Her kan du læse prædikener

22okt kl. 19:00

19.s.e.trin.