Rejser

Der er en lang tradition for at lave en fællesrejse i Odense Valgmenighed.

England

Et af badene i Bath

Buckingham Palace

Rom i 2006

Foru Romano

Colosseum


Wittenberg og omegn i 2008 - i Luthers fodspor...

Rejseleder Niels Thomsen fortæller om Luthers 95 teser

Bourgogne i 2011

ODENSE VALGMENIGHED

Færøerne 26. juni – 3. juli 2017

MYKINES – KONGSBONDEGÅRD – BYGDER – UDSIGTER – VANDFALD - FÅR 

Klik på billedet og læs mere

Efterårsrejse til Sydspanien 2014

Søndag d. 12.10.: Afrejse fra Kastrup kl. 15.50, ankomst til Malaga kl. 19.30 og indkvartering på hotel ved gågaden. Fælles aftensmad.

Mandag d. 13.10.: Vi kører mod øst langs kysten og ind i bjergene til Frigiliana, hvor vi besøger Oliver Perry og Arne Haugen Sørensen. 

Arne Haugen Sørensen i sit galleri
Den meget gæstfri Oliver Perry, som udstiller i kirken marts 2015

Herefter videre langs Middelhavet til kystbyen Salobreña, hvor vi spiser middag på fiskerestaurant. Endelig går turen ind i landet til olivengården, hvor vi indkvarteres. Om aftenen velkomst.

Staldbygningen, med lejligheder og restaurant på 1. sal

Tirsdag d. 14.10.: Præsentation af byen Granadas historie fra de ældste tider til i dag. Oplæg om flamenco-traditionen. Herefter en kortere vandretur i bjergene inden vi spiser fælles middag på olivengården. Herefter med bus til centrum af byen, hvor vi foretager en byrundtur. Tid til at besøge domkirken, det kongelige kapel m.v.. Mulighed for en kortere tur i det arabiske kvarter inden aftenens flamenco-koncert (entré ikke inkl.).

Rådhuset i Granada
Travetur i det arabiske kvarter
En fantastisk aften, hvor danserne gav sig fuldt ud!

Onsdag d. 15.10.: Hele dagen er afsat til udflugt i Sierra Nevada, hvor vi besøger en række bjergbyer og får indtryk af traditionerne, byggestilen kunsthåndværk m.v. Vi spiser lokale retter på god restaurant i bjergene. Mulighed for en kortere vandretur i bjergene.

Travetur i bjergene, hvor der var udsigt til sne på toppen
Udsigt fra bussen til inddæmmet sø, og flot ingeniørarbejde

Torsdag d. 16.10.: Hele denne dag er Alhambra i fokus. Efter en introduktion til områdets historie kører vi til Alhambra. Her bliver der først lejlighed til at se museet samt det gamle fort inden vi møder vores dansktalende guide, som giver en grundig rundtur med besøg i paladserne og sommerpaladset. Om aftenen spiser vi sammen på gården. 

Bare et af de dejlige steder rundt i Alhambra
Kan det næsten blive smukkere

Fredag d. 17.10.: Fra morgenstunden går turen til Cordoba, hvor vi foretager en byvandring i det jødiske kvarter og spiser sammen på en restaurant i forbindelse med de arabiske bade. Herefter besøger vi den store moske. Køreturen til og fra Cordoba går gennem verdens største olivenområde.

Et af de fantastiske syn i den stor moske

Vindue som giver et fantastisk lysindfald


Lørdag d. 18.10.: Digteren og dramatikeren Federico García Lorca (1898 – 1936) er denne formiddag i centrum. Efter en præsentation af forfatteren kører vi til museet i Valderrubio, hvor vi ser digterens hjem. Herefter kører vi til videre til Malaga og bliver indkvarteret på hotellet. Byvandring i centrum og besøg på Picasso Museet. Fælles afslutning på hyggelig restaurant tæt på hotellet.  

Billede fra Lorca museet
Bordet dækket og vi er ved at finde vores pladser.

Søndag d. 19.10.: Om formiddagen kører vi til Malaga lufthavn, hvorfra der kl. 11.40 er afrejse til Kastrup med ankomst kl. 15.00.  

Farvel og tak for en god tur
- på gensyn!