For børn

Nogle gange om året har vi aktiviteter for børn og børnefamilier.

Det kan være teater eller en aktivitetsdag.

Vi bestræber os på, at der skal være kreativitet og oplevelse.

F.eks. har vi haft "Pinse for børn" med sus i skørterne; Halloween med gys og glæde; et påskearrangement med et jødisk påskemåltid for store og små og en fortæller i forbindelse med en søndagsgudstjeneste.

Vores musik- og billedgudstjenester er også for børn. Børn er selvfølgelig altid velkomne til gudstjenesterne.

Kufferter til børn

Der skal ikke herske tvivl om, at børn er det skal være rart for dem.

Derfor har vi indkøbt nogle små børnekufferter,
som vi har fyldt med små bøger, tøjdyr m.m . til at tage med ind i kirken.

De vil være placeret i garderoben, hvor I er velkomne til selv at benytte jer af dem.

Det er naturligvis også muligt at tage kufferten med ud i den lille stue, hvor man

kan sidde og tegne og samtidig følge med i, hvad der foregår i kirken.

Vi håber, de vil være til glæde for børn og deres forældre og bedsteforældre.

På gensyn

Inger Bergeon og Annalise Rasmussen

Naturdag ved Hindsgavl

Lørdag d.16.september kl. 9.00 til 19.00

Igen i år laver vi en fælles dag i det fri for alle aldre. Det er altid en dejlig og afslappet dag med lidt fælles aktiviteter i smukke omgivelser. I næste nummer af kirkebladet vil der står mere om program og tilmelding, men reserver gerne datoen nu.