For børn

Nogle gange om året har vi aktiviteter for børn og børnefamilier.

Det kan være teater eller en aktivitetsdag.

Vi bestræber os på, at der skal være kreativitet og oplevelse.

F.eks. har vi haft "Pinse for børn" med sus i skørterne; Halloween med gys og glæde; et påskearrangement med et jødisk påskemåltid for store og små og en fortæller i forbindelse med en søndagsgudstjeneste.

Vores musik- og billedgudstjenester er også for børn. Børn er selvfølgelig altid velkomne til gudstjenesterne.

Julekrybbeværksted

Lørdag d.25. november kl. 11.00 - 14.00

Traditionen tro, vil vi igen i år gerne indbyde børn (herunder selvfølgelig også vores konfirmander), forældre og bedsteforældre til at deltage i vores julekrybbeværksted.

Vi vil i fællesskab lave et stort julekrybbetableau som vil stå i kirken fra den 25.11.17 og igennem hele december. Derudover vil der være mulighed for at producere små julekrybber som I kan tage med hjem.

Vi forsøger hvert år at finde på nye måder at lave julekrybben på og I er her velkomne til at komme med gode idéer til hvordan vi kan lave selve figurerne med mere. I må gerne komme med jeres idéer til menighedsrådet inden den 17.11.17, da vi har brug for at anskaffe de fornødne materialer. Vi sørger for at alle materialer og skabeloner er klar til den helt store produktion af julekrybber samt lidt godt til ganen.

Af hensyn til planlægningen vil vi gerne have en tilbagemelding på hvor mange I kommer senest den 23.11.17. Tidspunktet i år ligger tidligere og derfor serverer vi frokost. Vi slutter i god tid, så man kan nå til Flakhaven, hvor juletræet tændes.

Vi glæder os til nogle hyggelig og kreative timer sammen.

Kufferter til børn

Der skal ikke herske tvivl om, at børn er det skal være rart for dem.

Derfor har vi indkøbt nogle små børnekufferter,
som vi har fyldt med små bøger, tøjdyr m.m . til at tage med ind i kirken.

De vil være placeret i garderoben, hvor I er velkomne til selv at benytte jer af dem.

Det er naturligvis også muligt at tage kufferten med ud i den lille stue, hvor man

kan sidde og tegne og samtidig følge med i, hvad der foregår i kirken.

Vi håber, de vil være til glæde for børn og deres forældre og bedsteforældre.

På gensyn

Inger Bergeon og Annalise Rasmussen